Om oss

Quality Måleri & Stuckatur i Malmö AB

En av Sveriges bästa målerifirmor

Quality Måleri & stuckatur har erfarna och duktiga målare i Malmö som sitter redo att anlitas för jobb i hela Skåne.

Vi hjälper dig med att hitta den perfekta kulören och levererar alltid ett förstklassigt resultat, oavsett om det rör sig om enklare målning av snickerier eller totalrenovering med målning av väggar, tak, fönster och lister. Vi är även specialiserade på att installera Stuckatur, taklister ,takrosetter, valv samt att restaurera gammal stuckatur och att tillverka och designa formar som passar dina val.

Företaget drivs med målsättningen att alltid lämna efter oss kvalitativa och hållbara resultat inom tidsplanen samt helt nöjda kunder.

Av oss får du alltid ett väl utfört arbete av hög kvalitet till ett attraktivt pris – självklart också med nöjd kund-garanti.

Kontakta och berätta mer om ditt projekt så kommer vi med en helt kostnadsfri offert!

Trygghet för kunden

Självfallet innehar företaget F-skattesedel och du har även rätt till Rot-avdrag. Detta innebär att du kan få 30% tillbaka på arbetskostnaderna vid ett målerijobb. Du har rätt att göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år och person och det ges i form av en skattereduktion. Vi är ansvarsförsäkrade och anslutna till rådande kollektivavtal.

Länken tar dig vidare till Skatteverkets hemsida och öppnas i ny flik.

Vill du förnya
ditt hem?

Prata med våra experter redan idag så hjälper vi dig vidare att förverkliga ditt drömprojekt. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi ge dig både tips och råd, så att du kan känna dig trygg från genom hela processen.

Kolla gärna in våra tidigare projekt!

Vad kostar det att bygga renovera?

Alla projekt är unika, därför har vi tagit fram ett offertformulär som du kan fylla i så att vi kan ge dig en prisuppgift.

Quality Måleri & Stuckatur i Malmö AB © 2023.